Beeldhosting versus het delen van afbeeldingen: dingen die u moet weten

Tegenwoordig zijn websites voor het hosten van afbeeldingen behoorlijk populair bij particulieren en ondernemers. Met andere woorden, zowel persoonlijke als professionele gebruikers bezoeken deze websites dagelijks om hun persoonlijke of zakelijke foto’s te delen met hun vrienden en klanten. Voordat u een platform kiest, raden we u aan eerst enkele van de essentiële functies te overwegen. Als je nieuw bent in deze wereld, vraag je je misschien af ​​of er een verschil is tussen het delen van afbeeldingen en het hosten van afbeeldingen. Hieronder vindt u enkele van de punten die u kunnen helpen het verschil tussen de twee termen te begrijpen. Lees verder om meer te weten te komen.

Beeldhosting

Wanneer u op een afbeeldingshostingwebsite uw gewenste afbeeldingen uploadt, heeft u een ingesloten link die u op verschillende platforms kunt plaatsen, zoals online marktplaatsen, blogs, websites en forums. Het enige dat u hoeft te doen, is een paar klikken met uw muis maken en de links kopiëren en plakken. Het kan u dus veel tijd en moeite besparen, ongeacht hoe vaak u het proces moet herhalen.

Een ander groot voordeel van deze platforms is dat uw gewenste foto’s over een breed netwerk kunnen worden gedeeld. U hoeft niet alle belasting op uw eigen servers te leggen. Het kan dus de belasting van uw interne servers aanzienlijk verminderen.

Als u uw afbeeldingen op deze servers host, kunt u erop vertrouwen dat uw afbeeldingen veilig zijn. Zelfs als uw blog of website om de een of andere reden uitvalt, kunt u uw foto’s binnen een paar minuten terugkrijgen. Er zullen dus geen gegevens verloren gaan als u deze platforms gaat gebruiken.

Afbeeldingen delen

In tegenstelling tot het hosten van afbeeldingen is het delen van afbeeldingen een ander proces. Tijdens dit proces kunt u uw foto’s en dierbare herinneringen delen met uw vrienden en familieleden via verschillende sociale-mediaplatforms. Als uw foto’s op dit platform worden verwijderd, krijgt u hoofdpijn. Aan de andere kant verliezen websites voor het hosten van afbeeldingen hoe dan ook geen gegevens.

Met de deelfunctie kunt u uw foto’s met een paar klikken delen. Je hoeft niet heen en weer te switchen op verschillende social media websites. Je kunt trouwens de allereerste afbeeldingen bekijken die je hebt geüpload en gedeeld op je profielen.

Als een van deze websites om de een of andere reden uitvalt, heb je de mogelijkheid om ze weer terug te krijgen. Wat originele afbeeldingen betreft, zal er geen probleem zijn met de kwaliteit. En ze worden niet eens gecomprimeerd in tegenstelling tot Facebook of andere platforms die er zijn.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top