Beste borstlifttape voor enorme boezems

 

Ik weet dat ieders betekenis van “enorme boezems” kan variëren. Het is ook belangrijk om alles wat ik deel met enige aarzeling te geloven, want wat voor de ene persoon werkt, zal waarschijnlijk niet voor jou werken. We kunnen er natuurlijk op vertrouwen dat het zo is! Met alles wat tot uitdrukking kwam, wat dacht je ervan om in lifttape te springen voor enorme borsten.
Bold Bra is wat ik op mijn grote dag heb gebruikt, omdat ik er het meeste vertrouwen in heb! We zijn aangehaakt in Cabo, dus om te zeggen dat ik een door zweet doordrenkt wrak was, zou ik het zacht zeggen. De tape bleef de hele dag hangen tijdens het zweten, het bewegen, enzovoort. Het nadeel voor mij was dat de tape af en toe zichtbaar was bij mijn jurk. Ik gebruikte geen voldoende dubbelzijdig plakband om mijn jurk naar beneden te houden, het gaf zich over aan de vochtigheid van mijn transpiratievocht.

Ik gebruik de tape in de vorm van een beha / traan voor de meeste hulp. Let op, ik heb een 36J UK bh-maat en gebruik de DD/DDD keuze. Ik beveilig de boobtape kopen ook met een paar strips die duidelijk zijn geplaatst. Echt, de manier waarop Bold Bra voorgesneden tape heeft, lost dingen op die veel eenvoudiger aan te brengen zijn. Hoe het ook zij, u kunt de tape indien nodig ook op maat snijden!

Ervan uitgaande dat u een merk borstband gebruikt dat op een rol wordt geleverd, zorg ervoor dat u voldoende stukjes afsnijdt. De tape is echt rekbaar, dus als je ervan uitgaat dat je te lange stukken hebt, verlies je uiteindelijk het grootste deel van de hulp.
Wat is boobtape?
Borstband is een lichaamsvormend cement om uw boezems te liften. Borstband komt in verschillende soorten en stijlen. Hoe het ook zij, een definitief doel blijft zoals voorheen: geef je vrouwen een lift! Er is boezemtape die rol op rol wordt geleverd, voorgesneden stroken en expliciete vormen. De meeste boob tape is in verschillende tinten bruin, bruin en donker.

Is lifttape gelijk aan borstband?

Je kon horen dat boob tape werd aangeduid als lifttape. Alles hangt af van wie er praat, hoe het merk hun tape noemt, enzovoort. Bedenk dat we de tape gebruiken om de borsten omhoog te tillen. Raak echter niet in de war door lifttape over gezichten … Ongetwijfeld is dat duidelijk iets.

Zou ik ooit tape met grote borsten kunnen gebruiken?

Inderdaad, je kunt lifttape gebruiken voor enorme borsten! Alles in aanmerking nemend, moet u meer tape gebruiken om met de zwaarte van uw borsten te werken. Je kunt ook een borstband gebruiken die is gemaakt om enorme boezems te ondersteunen.

Hoe goed werkt lifttape eigenlijk op enorme boezems?
Het kan van persoon tot persoon verschillen. Ik heb gemerkt dat het afhangt van de tape die je gebruikt, maar ook van de manier waarop het wordt aangebracht. Echt uw boezem tapen is een vak apart. Hoe je je borsten vastplakt, verandert duidelijk in het licht van wat je draagt en de tape moet worden gebruikt om niet zichtbaar te zijn onder je kleding.

Voordelen van het gebruik van lifttape voor enorme borsten
Als je iets draagt waardoor je geen beha kunt dragen, kan lifttape echt het verschil maken. Hier zijn een paar voorbeelden van hoe je de tape kunt maken, afhankelijk van hoe je top/jurk eruit ziet.

Nog een voordeel van het gebruik van lifttape is dat het zich goed waagt! Het neemt niet veel ruimte in beslag en maakt het helemaal af.

Wat zijn de nadelen van borstband voor enorme boezems?
Houd er rekening mee dat ondanks het feit dat het op uw lichaam wordt gebruikt, de tape in feite beschermd is. Het kan moeilijk zijn om de lijm van je lichaam te trekken. Ik denk dat het helpt om je huid naar beneden te houden terwijl je de tape eraf trekt. Het soort tape dat u gebruikt, kan eveneens een variabele zijn.

Nog een nadeel van boob tape is dat het eenmalig is… . Ervan uitgaande dat u tape vaak gebruikt, kunnen de kosten snel oplopen.

Welke keuzes zijn er om tape op te tillen voor enorme borsten?
Als je toevallig een outfit draagt waarin je een strapless bh kunt dragen, ben ik dol op de Elomi strapless bh. Als die outfit een lage rug heeft, is dit iets dat handig blijkt te zijn! Deze bh-converter met lage rug kan ook met een gewone bh worden gedragen. Dit is perfect als je outfit typische wimpers / voorkant bevat, maar een lage rug heeft.

Dit kan voor sommigen overduidelijk lijken, maar misschien niet voor andere mensen … Een heleboel conventionele beugelbeha’s, vergelijkbaar met mijn nummer 1 van Elomi, vergezellen een J-strik om een racerback te maken met de wimpers.

Langzamerhand heb ik geen karma gehad met dit soort bh’s, maar er zijn gewaagde bh’s die aan je borstweefsel hechten en siliconen bh-liften. Als er een merk op de markt komt met een lijmbeha met blote rug die een hoger boezemweefselvolume ondersteunt, heb ik de voorkeur om ze een kans te geven … Maar tot nu toe bedoelen degenen die ik heb geprobeerd echt D-cup, C-cup, enzovoort … Het was verboden terrein voor mijn Js.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top