Clash of Clans-account op de beste manieren verkopen

rekening houden
1. Verkoop op e-commercesites:
De eerste en beste manier om je clash of clans-account te verkopen, die ik je aanraad, is om het op e-commercesites zoals e-bay, amazon enz. te plaatsen. Het is net zo eenvoudig als het verkopen van je oude items.
Je moet je oude items op deze websites hebben verkocht, het is vergelijkbaar, maar de verandering is dat je hierin een zacht account hebt in plaats van harde dingen.
2. Verkoop het op deze websites:
U kunt clash of clans verkopen op deze handelswebsites en forums voor spelaccounts. Deze websites zijn speciaal gemaakt om games-accounts te verkopen en je kunt je clash of clans-account verkopen door je daar te registreren en je accountgegevens met prijs te posten.
Maar nogmaals, ik zeg je dat het aanbieden van accounts beperkt is in de Servicevoorwaarden van Clash of Factions. Hoe het ook zij, veel belangrijker, het gevaar van een verkeerde voorstelling van zaken is buitengewoon groot voor al onze spelers om potentiële trucs te ontdekken.
Een recent gekocht Game Center-record kan zonder veel moeite worden teruggevonden door de handelaar, en in dergelijke omstandigheden kunnen noch Supercell noch Apple het slachtoffer helpen – er zijn geen principes of wetten om een ​​klant op de illegale markt te beveiligen. In het geval dat je wordt bedrogen terwijl je de normen overtreedt, sta je tegen de kreek zonder peddel en je geld.
In ieder geval, nogmaals, in het geval dat je dit antwoord op dat moment doorleest, vermoedelijk enthousiast over het kopen van een conflict van groepsrecord en het je niets kan schelen over principes, laat me dan onthullen aan een aantal bonafide plekken om een Clash of Clan-account
Dus de volgende zijn de beste plaatsen om te bezoeken:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top