March 27, 2023

De beste waterpijp die je ooit zult hebben

2 min read

Mensen hebben zich tot het uiterste ingespannen om de ultieme waterpijp website te maken, maar het is echt niet verder dan uw lokale markt. Pak wat sap, appel, druif, fruitpunch, elke mix die je wilt of kunt bedenken. Terwijl je daar bent, pak wat producten op, een kleine meloen, een sinaasappel, citroen, limoen, appel of een van de zachtere, kleinere vruchten zijn voldoende. Je kunt net zo goed wat ijs pakken als je toch bezig bent, tenzij je natuurlijk een ijsmachine in huis hebt.

Pak nu je waterpijp uit, pak de kom in, of als je bijzonder ijverig bent, snijd de appel vanuit het midden in een kegel, waarbij je de buitenkant en de schil intact laat. Gebruik de appel in plaats van de porseleinen kom. Strooi er gewoon wat tabak in en ga verder zoals normaal, folie, kolen, enzovoort. Leeg vervolgens het sap dat je hebt gekocht in de kist tot het punt waar je het normaal met water zou vullen. Als u denkt dat het te sterk is, kunt u het verdunnen tot de gewenste sterkte. Voor degenen die de wettelijke minimumleeftijd hebben om alcohol te drinken, kun je goedkope sterke drank in de basis doen voor een extra roes, maar pas op, het is bedwelmend, dus zorg ervoor dat je niet aan het rijden bent.

Snijd je fruit in plakjes, laat een paar stukjes in de bodem vallen en gooi er ook wat ijs in. Zet het nu in elkaar, steek het aan en bereid je voor om onder de indruk te zijn, maar als waarschuwing vooraf kan het een paar sessies kosten om het precies goed te krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.