Informatie over kruidenremedies voor acne en angst

 

Acne wordt beschouwd als het resultaat van onbalans van hormonen, slechte hygiëne, dieet, stressvolle routine, indigestie, erfelijkheid, medicijntoxiciteit bromazepam 3 mg kopen zonder voorschrift blootstelling aan de zon en hormonale onevenwichtigheden. Deze ziekte komt niet alleen voor bij kinderen, maar komt ook veel voor bij volwassenen.

Acne is een huidaandoening waarbij klieren extra olie produceren en resulteren in verstopping van de poriën van de huid. De acne kan de vorm hebben van mee-eters, whiteheads, puistjes en cysten. Meestal komen deze voor op de nek, het gezicht, de borst, de rug, de bovenarmen en de schouders.

Huidacne wordt veroorzaakt door verschillende factoren, zoals obstipatie. Onregelmatige darmen hopen giftig afval op in het lichaam, wat resulteert in afscheiding van olie uit de huid. Afwezigheid van een gezond evenwichtsdieet is ook verantwoordelijk voor acne.

Dieet moet de nodige vezels bevatten en mag geen teveel aan suiker, vet en zetmeel bevatten. Voedsel dat transvetzuren bevat, moet worden vermeden. Er moet veel water worden geconsumeerd om het spijsverteringsstelsel te reinigen. Dit zal het lichaamssysteem helpen goed te functioneren. Het is klinisch bewezen dat acne het gevolg is van een acuut type constipatie. Zorg ervoor dat u een vezelrijk, laagdrempelig dieet volgt.

Om uw huid acne-vrij te houden, moet reinheid worden gehandhaafd. Beddengoed moet altijd schoon worden gehouden. Houd in de gaten of u allergisch bent voor sommige cosmetica of voedsel en onderneem corrigerende maatregelen. Natuurlijke kruidenzeep kan worden gebruikt voor het wassen van uw handen en in bad. Zeep gemaakt met chemicaliën moet op de huid worden vermeden.

Het wordt aanbevolen om de huid driemaal daags voorzichtig te wassen en nooit uw gevoelige huid te scrubben, omdat dit uw huid verder kan irriteren. Mensen met een acne-gevoelige huid kunnen kruidensupplementen gebruiken voor een gezonde huid.

Ayurveda stelt dat het leven een vereniging is van geest, lichaam en ziel, wanneer ze in harmonie functioneren, worden alle aspecten van het leven in de juiste geest bevorderd. Deze drie elementen van het leven worden beïnvloed door verschillende gerelateerde factoren en worden door iedereen in het leven ervaren. Soms brengen deze factoren onevenwichtigheden in iemands leven, wat resulteert in ongewenste aandoeningen. Een van de waargenomen stoornissen is angst. Angststoornis is waar men zich zorgen maakt zonder duidelijke reden en deze emoties beginnen je te overweldigen. Enkele van de symptomen van angst zijn spanning, irritatie, paniekaanvallen, ongeduld, rusteloosheid en gebrek aan concentratie.

Kruidenremedies worden al eeuwenlang gebruikt om angstsymptomen onder controle te houden. Paniekstoornissen kunnen worden behandeld en voorkomen met behulp van bepaalde kruidencombinaties. Een gekwalificeerde arts kan geschikte kruidencombinaties diagnosticeren en voorschrijven om de oorzaak van onevenwichtigheden te corrigeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top