March 27, 2023

Reinig het huishoudelijke meubels om het huis te verbeteren

2 min read

 

Heb je je ooit gerealiseerd dat het meubels van de binnenplaats vies was? ‘Je moet schoonmaken. Begint het er serieus uit te zien?’ Het reinigen van het tuinmeubilair kan een zeer eenvoudige taak zijn, maar veel mensen denken dat het een huishoudelijke klus is. De eenvoudige stappen naar Terras reinigen Het tuinmeubilair zijn als volgt.

Patiomeubels zijn zeer poreus vanwege de afwerking, zodat u stof en andere deeltjes in het gat kunt stapelen. Een eenvoudige manier om dit uit te nemen is door de tuinslang op het meubilair te spuiten. De druk van de slang zal een stofvlek uit de poriën verkrijgen. Na het sprenkelen met een slang, moet je een zacht wasmiddel mengen met het water van de gallon. Als je dit mengt, wrijf je het meubilair en spoel je af.

Als het meubilair wordt gespoeld, is het tijd om helder te vliegen (alleen als de kleur wit is). Als je het meubilair in de zon legt, bleken de zon natuurlijk. Als u het reinigen gemakkelijker wilt maken, kunt u ook meubels met autowas waxen. Ook moet bleekmiddel bij het reinigen worden vermeden.

Als het meubilair er nog steeds vies uitziet, kunt u deze stap nog een paar keer toepassen. Het wordt meestal aanbevolen om nieuw meubels te kopen omdat het meestal goedkoop is vanwege de ingrediënten (harsplastic is een zeer goedkoop ingrediënt).

De schuimkern van het kussen zou zorgvuldig moeten zijn. Blijf drogen om schimmel te voorkomen. Dit is vooral belangrijk als u kussens in de winter opslaat. Onderneem die actie als u kunt voorkomen dat het kussen regent. Dit kan het verwijderen of plaatsen van meubels onder de dekking omvatten als het weer goed is.

Bij het opslaan van kussens, wikkel ze niet met plastic omdat het absolute circulatie voorkomt en schimmel- en schimmelgroei aanmoedigt. Neem maatregelen die kunnen worden opgeslagen op een koele en droge plaats.

Reakmeubilair schoonmaken:

Mooie teaks vereisen verschillende niveaus van behandeling. Gelukkig is schoonmaken eenvoudig en eenvoudig. Sla de stalen wol en hogedrukslang over om het teaktuinmeubilair te reinigen en plak aan een zachte borstel of reinigingskussen. Vergeet niet om 90%van de grond te verwijderen en te spoelen met eenvoudig zeepwater. Commerciële schoonmakers zijn het meest geschikt voor diepe vlekken, minerale sedimenten en schimmelvlekken. Een andere snelle manier om vlekken te verwijderen, is door schuurpapier te gebruiken. Schuur in de richting van het korrel en eindig met teakolie voor een schone afwerking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.