Uw geweldige gids voor het Invisalign-systeem voor het rechttrekken van tanden

Tot nu toe zijn al meer dan een miljoen mensen genezen door het Invisalign-systeem voor het rechtzetten van tanden, terwijl tienduizenden anderen momenteel de behandeling ondergaan en de geweldige resultaten oogsten.

Dus wat is en wie heeft het Invisalign-systeem voor het rechttrekken van tanden ontworpen?

Invisalign-retainers zijn een product dat wordt gepromoot en gebouwd door een Amerikaanse leider op het gebied van gezondheidszorgtechniek, ATI Industries genaamd. Het bedrijf is gevestigd in Santa Clara en bezit meer dan 100 unieke patenten op het gebied van tandheelkundige behandelingen en medische zorg. Volgens de organisatie zijn er in de Verenigde Staten meer dan 37.000 medische professionals opgeleid om de Invisalign-procedure uit te voeren, met meer dan 50.000 internationaal uitgeruste kaakchirurgen.

Hoe helpt de Invisalign-beugelprocedure mij precies?

De eerste stap bij het kopen van Invisalign-beugels is meestal om met uw plaatselijke leverancier van Invisalign-beugels te praten. Deze tandarts zal u helpen bij het bespreken van uw huidige specifieke aandoeningen die u wilt genezen. Tijdens dit eerste gesprek vraagt uw huidige tandarts u hoe u zou willen dat uw eigen glimlach er in een perfecte wereld uitziet. Wanneer uw tandarts vaststelt dat u in aanmerking komt voor Invisalign, krijgt u een van de drie verschillende oplossingen aangeboden.

1. Gewone Invisalign-beugels: de meest gebruikelijke Invisalign-procedure die beschikbaar is voor het grootste deel van de algemene menselijke bevolking. Deze procedure duurt vaak tussen de 12 en 36 maanden en kan de meeste tandheelkundige aandoeningen aanpakken.

2. Invisalign Braces Express: De uitdrukkelijke behandelingsmethode is iets nieuws dat is ontwikkeld om te helpen bij de snelle behandeling van kleine tandafwijkingen. Aanzienlijk minder mensen komen in aanmerking voor deze specifieke behandeling, omdat deze niet zo krachtig is als de typische Invisalign-procedure.

3. Invisalign-beugels voor tieners: de optie bedoeld voor jongere patiënten, het Invisalign-tandrichtsysteem voor tieners is geschikt voor mensen met snel ontwikkelende jonge monden.

Het Invisalign-systeem voor het rechttrekken van tanden maakt gebruik van een eigen 3D-modellering en röntgenprogramma om een complexe 3D-styling van uw eigen specifieke kaaklijn en tandenarrangement tot stand te brengen. Vanuit dat model zal uw tandarts gepersonaliseerde aligners en houders maken die zullen proberen uw tanden voor eens en voor altijd recht te trekken.

Hoe lang draag ik mijn Invisalign-houder?

Afhankelijk van de complexiteit van uw aandoening die wordt beheerd door middel van Invisalign-retainers, varieert de typische behandelingsperiode van 12 tot 36 maanden. Vanuit een alledaags perspectief, ook al kunnen de aligners worden verwijderd, wordt aangeraden om ze 20 – 22 uur per dag te gebruiken om maximale voordelen te behalen. Als ze niet consequent worden gebruikt, zal uw proceduretijd worden verlengd en kan het zelfs gebeuren dat ze niet werken.

Zodra de oorspronkelijke behandelingsmethoden zijn voltooid en het individu tevreden is met het resultaat, wordt een ultieme Invisalign-houder geplaatst om ervoor te zorgen dat de tanden zo blijven. Deze ultieme houder moet zo lang mogelijk worden gebruikt om er zeker van te zijn dat de resultaten eeuwig zijn.

Dus werken Invisalign-beugels?

Cijfers liegen niet, op dit moment zijn al meer dan 1 miljoen mensen behandeld met het Invisalign-tandrichtsysteem, duizenden en nog eens duizenden ervaren momenteel het voordeel van deze behandeling. Het Invisalign-tandrichtsysteem werkt echt en is ook minimaal invasief en minder onaangenaam dan traditionele beugels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top