February 5, 2023

Vergroot uw zakelijke potentieel met QR-codes

2 min read

Scanning QR code with mobile phone

Je moet zeker in een bepaald aspect van je leven QR-codes zijn tegengekomen. Deze vierkante afbeeldingen lijken misschien onbelangrijk voor u, maar ze bevatten de sleutel tot de manier waarop bedrijven in de zeer nabije toekomst worden gepromoot. Lees verder als u meer over hen wilt weten.

Wat bedoelen ze?

Tijdens het online surfen heb je misschien grappige kleine vierkantjes gezien op de sites van je concurrenten. De grappige vierkantjes genaamd Quick Response Codes die op de websites verschijnen, vertegenwoordigen de URL of de Uniform Resource Locator van de websites. De URL is wat u in uw internetbrowser typt om de website te bereiken.

Waarom heb ik deze ingesloten URL-codes nodig als klanten mijn URL kennen?

U heeft dit nodig omdat uw klant binnenkort via zijn/haar mobiele browser toegang tot uw bedrijfswebsite gaat proberen. Nu smartphones, iPhones en Androids elk aspect van ons leven overnemen, behoort online browsen tot het verleden. Het idee om langgerekte URL’s in draagbare apparaten te typen, klinkt echter niet aantrekkelijk voor velen. Dit is waar QR-codes van pas komen.

Wanneer u deze 2D-codes beschikbaar stelt aan online surfers, zullen ze worden aangemoedigd om uw pagina te bezoeken, zelfs wanneer ze mobiel browsen en dat kan meer business voor u betekenen. Ze kunnen eenvoudig de snelle reactiecode van uw website op hun mobiele telefoon scannen en vervolgens uw site bezoeken met deze, zonder het ongemak van het typen van de lange URL. Deze enkele factor is voldoende om uw website aantrekkelijker te maken dan die van uw concurrenten.

 

Dus, wat als ik geen QR-code voor mijn website heb?

Het antwoord is simpel. Voor elk bedrijf zou het een ernstige fout zijn om het potentieel van deze codes te negeren. Zoek een dynamische free qr code generator op het net en maak vandaag nog uw QR-code. Het potentieel van deze eigenzinnige codes om uw bedrijf te transformeren, gaat veel verder dan alleen het mobiel bewust maken van websites.

Waar zijn ze nog meer goed voor?

Bedrijven kunnen vandaag een geheel nieuwe dimensie in marketing betreden en de reikwijdte van hun bedrijf uitbreiden met deze geweldige codes. Hoewel de eerste stap zeker zou zijn om websites mobiel bewust te maken, zitten er geweldige marketingmogelijkheden in deze magische codes.

Door de kleine ruimte die ze innemen, kunt u besparen op advertentiekosten wanneer u een eenvoudige advertentie plaatst die boekdelen spreekt via de Quick Response-codes.

Sluit deze link in de QR-code in en druk hem af op online advertenties, billboards, kranten, tijdschriften, enz. Klanten gaan gewoon met hun mobiel over deze code om deze te scannen en toegang te krijgen tot de videolink, waardoor ze een onmiddellijke live videodemonstratie krijgen in plaats van de saaie gedrukte advertentie. Dit is slechts een van de vele verschillende manieren waarop QR-codes uw bedrijf kunnen veranderen. Ontvang nu uw gratis QR-codegenerator.

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.