Voetbalweddenschappen voor beginnende sportweddenschappen

 

Wist je dat voetbalweddenschappen in de VS elk jaar meer geld opleveren dan de andere twee sporten samen? Of het nu een amateur- of professionele wedstrijd is, mensen grijpen snel de kans aan om sport een beetje spannender te maken door middel van weddenschappen. Sterker nog, er zijn mensen die tijdens het voetbalseizoen goed geld kunnen verdienen door te wedden.

Je droomt er misschien van om op een dag veel te winnen met voetbalweddenschappen, maar de kans is groot dat je daar nog niet bent. Je kent misschien alle statistieken en cijfers van elk team, maar die kennis zal je niet veel helpen, tenzij je enige kennis hebt van hoe voetbalweddenschappen en เว็บพนันบอล ดีที่สุด bettingdream in het algemeen werken. Dit artikel is bedoeld om u op weg te helpen naar het winnen van voetbalweddenschappen.

soort weddenschap

De meest populaire weddenschap in het voetbal is de spread bet. De spreiding vertegenwoordigt het aantal punten dat een team kan winnen in een spel. Een team moet het spel met die score of beter winnen om als winnaar te worden beschouwd.

De Patriots moeten met 21 of meer punten verschil winnen om ervoor te zorgen dat degenen die op hen wedden uitbetaald krijgen.

Als je niet graag risico’s neemt op punten, kun je wedden op wie het spel zal winnen. Dit wordt een geldlijninzet genoemd. Als je op je favoriete team wilt wedden om te winnen, moet je meer betalen dan je kunt om te winnen. Met andere woorden, als uw favoriet het spel wint, moet u 150 inzetten voor elke 100 die u zou kunnen winnen. Je krijgt nog steeds je inzet terug, dus als je goed callt, krijg je eigenlijk 250 in het boek.

Sportsbooks, aan de andere kant, proberen weddenschappen in evenwicht te brengen door betere waarde te bieden aan degenen die wedden op de voetbal-underdogs. In plaats van 150 te betalen om uw team te laten winnen, krijgt u dat bedrag voor elke 100 die u inzet.

Misschien ben je zo goed in het voorspellen van de uitslag van voetbalwedstrijden dat je denkt vier winnaars uit vier wedstrijden te kunnen kiezen. Dan kun je inzetten op een parlay (een enkele weddenschap die twee of meer afzonderlijke weddenschappen aan elkaar koppelt). Om te winnen, moeten alle teams die op de kaart zijn geselecteerd, het spel winnen. Parlay-weddenschappen zijn moeilijk te verslaan, maar bieden aanzienlijk hogere uitbetalingen dan andere soorten weddenschappen.

Tips voor voetbalweddenschappen voor beginners

o Eén wedstrijd per dag inzetten: Het kan heel moeilijk zijn om uw inzetactiviteit te beperken, vooral als de weddenschap die u op een bepaalde zondag plaatste een verliezende weddenschap was. Meer dan eens inzetten als rookie is echter een grote vergissing en je kunt veel geld verliezen. Blijf één spel en je zult niet merken dat je verliezen najaagt.

o Kies geen dingen die je leuk vindt: zorg ervoor dat je alleen weddenschappen plaatst waarvan bekend is dat ze een goede waarde hebben. Er kan een dominant team zijn, maar bookmakers weten dit net zo goed als jij. Zelfs als u denkt dat de uitkomst van het spel bekend is, mag u nooit meer dan het dubbele inzetten van wat u zou kunnen winnen. Voetbal is onvoorspelbaar en als je geld verliest door weddenschappen met een verkeerde waarde, kun je echt achteruit gaan!

o Vermijd zeer kleine spreads: een goede strategie voor sportweddenschappen, in ieder geval voor beginnende spelers, vertelt u dat u kleine spreads moet vermijden. Het is beter om minder geld te nemen om meteen te winnen.

Vermijd erg kleine spreads: Een goede strategie voor sportweddenschappen, in ieder geval voor beginnende spelers, vertelt je dat je spreads moet vermijden die erg dichtbij zijn. Het is beter om minder geld te nemen om meteen te winnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top