March 27, 2023

Waar is hijama goed voor?

2 min read

Hijama oftewel Wet Cupping heeft veel voordelen. Hieronder is een korte lijst. Neem dan gerust contact met ons op, dan overleggen we met je.

1. Snellere pijnverlichting
Cupping kan pijn verlichten door artritis, rugpijn en meer. Andere vormen van pijn die effectief kunnen worden behandeld met cupping zijn hoofdpijn, migraine, kiespijn, spierpijn en ischias.

In het geval van artritis wordt cupping uitgevoerd op het aangetaste gewricht. Cupping verhoogt de doorbloeding en mobiliteit, waardoor het een effectieve behandeling is bij reuma, rugpijn en nek- en schouderstijfheid.

2. Eliminatie van chronisch vermoeidheidssyndroom
In een snelle wereld is er weinig tijd om uit te rusten en op te laden. Zelfs als we fysieke pauzes nemen, wordt onze geest overladen met digitale afleidingen zoals smartphones en laptops.

Dit alles kan leiden tot het chronisch vermoeidheidssyndroom. Dit kan een langdurige vorm van vermoeidheid zijn. Hijama Amsterdam of cupping is een effectieve behandeling voor deze aandoening.

3. Longziekte verlichten
Cupping is een effectieve behandeling voor longziekten zoals chronische hoest, astma, bronchiale congestie en pleuritis.

4. Houd je huid gezond
Vaak is de gezondheid van je huid een directe weerspiegeling van wat er in je lichaam gebeurt. Cupping verbetert de doorbloeding van de huid, waardoor de toevoer van zuurstof en essentiƫle voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde huid, toeneemt. Het helpt ook de herhaling van acne en andere huidaandoeningen zoals eczeem, cellulitis en meer te verminderen. Cupping helpt ook de bloedvaten te verwijden om de bloedstroom te verhogen en giftige stoffen van het huidoppervlak te verwijderen.

5. Verlicht spijsverteringsproblemen
Cupping kan spijsverteringsproblemen helpen verlichten die worden veroorzaakt door chronische stress, ondervoeding of een reactie van het immuunsysteem.

6. Behandeling van urinewegaandoeningen
Cupping-therapie kan worden gebruikt om urinewegaandoeningen zoals nierstenen, urineretentie en abcessen te behandelen. Urineretentie wordt behandeld door een kopje op de lumbale regio aan te brengen.

7. Hoe te ontspannen
Cupping werkt ook als een vorm van massage die zorgt voor ontspanning. De door cupping opgewekte energie en doorbloeding is een goede vorm van ontspanning.

8. Snellere genezing
Strategisch gebruikte cupping kan de bloedtoevoer naar specifieke gebieden die genezing nodig hebben, verhogen. Verhoogde bloed- en energiestroom zal leiden tot snellere genezing.

Voor de meeste mensen is cuppingtherapie een heel goede ervaring. Cupping heeft talloze gezondheidsvoordelen. Het kan ook een zeer ontspannende en geruststellende ervaring zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.