March 27, 2023

Wat is taxiboekingssoftware?

2 min read

 

Taxiboekingssoftware is een webgebaseerd platform waarmee klanten online taxi’s en luxe taxi’s (bijv. limousines) kunnen boeken vanuit het comfort van hun huis of kantoor. Het platform moet een administratieve interface bieden voor taxibedrijven om hun inhoud te beheren en toegang te krijgen tot alle boekings- en klantinformatie. Over het algemeen bevat het platform alle essentiële functies zoals hosting, e-mailaccount, updates, domeinnaam (webadres) en vooral back-ups!

Simpel gezegd, software voor het boeken van taxi’s zou in staat moeten zijn om:

o Zorg voor een eigen reserveringsfunctie
o Bied klanten de mogelijkheid om online te betalen en te storten met creditcards/debetkaarten.
o Factuur maken
o Update uw website zonder tussenkomst van een webdesigner.
o Klanten voorzien van beschikbaarheid van taxi’s
o Volg klanten.
o Klantbetrokkenheid door middel van interacties zoals feedbackformulieren

Steeds meer taxibedrijven zijn op zoek naar een geïntegreerd taxiboekingssysteem dat a) het leven van hun klanten een stuk makkelijker maakt. Dit is erg belangrijk en in het huidige internettijdperk zouden mensen online een taxi moeten kunnen boeken zonder de telefoon op te nemen. b ) boek een taxi in Charleroi – Nu worden alle reserveringen beheerd via een geautomatiseerd systeem, wat betekent dat er een elektronische registratie is van toekomstige en vroegere reserveringen. Uit historische gegevens kunnen taxibedrijven trends in boekingen over een bepaalde periode zien, en toekomstige boekingen stellen hen in staat om te budgetteren op basis van personeel en taxiroutes.

Software voor het boeken van taxi’s kan bovenop mooie websites worden gebouwd en biedt veilige transacties met behulp van externe betalingsproviders. Een factor die taxibedrijven kan tegenhouden, zijn de kosten van taxiboekingssoftware. Sommige leveranciers bieden een gedeeld prijsmodel waarmee specifieke taxibedrijven de kosten van het systeem kunnen delen. Dit type model wordt multi-vendor genoemd. Aangezien het taxiboekingssysteem webgebaseerd is, bevindt de software zich op een centrale webserver en kan de front-end van de website op elke door het taxibedrijf gewenste manier worden gebrandmerkt, dus er is geen probleem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.