Winstgevende contentcreatie – Winstgevende willekeurige gedachten en tips over het maken van content (gebruik ze)

Content Creatie is een geweldige vaardigheid om te leren als je je boodschap online wilt krijgen en ervan wilt profiteren. En je wilt toch je boodschap online krijgen en er je voordeel mee doen?

Een paar winstgevende willekeurige gedachten over het maken van inhoud

Sommigen van jullie zijn al begonnen te denken “Ik weet hier niets van. Duurt het niet lang om goede inhoud te maken?” De realiteit is dat als je er maar een beetje oefening in hebt, je krachtige Contentoo in 20 minuten of minder kunt maken. Echt.

“Maar hoe zit het met writer’s block Jeff?” Goed nieuws: zoiets bestaat niet. Overweeg dit – heb je ooit een “talking block” gehad? Heb je ooit een “eetblokkade” gehad? Precies.

Als je te horen hebt gekregen dat je niet kunt schrijven, door iemand anders of zelfs door jezelf, nodig ik je uit om het te heroverwegen. Professoren in mijn dissertatiecommissie hebben me verteld dat ik niet kon schrijven, ik geloofde ze, en ik heb mijn dissertatie en mijn doctoraat in huwelijks- en gezinstherapie nooit afgemaakt. En kijk eens wat ik doe voor de kost!

Of je al dan niet kunt schrijven, hangt gedeeltelijk af van wat het onderwerp is en ook van de context. Ik zou waarschijnlijk nog steeds niet academisch kunnen schrijven als je een pistool tegen mijn hoofd hield. Maar ik kan de hele dag schrijven over gebieden waar ik om geef en schrijven zoals ik praat, wat prospects en klanten aantrekt.

Sterker nog, een paar jaar geleden schreef een van die professoren zich online in voor een van mijn Content Creation Webinars. Dat was een gelukkige dag.

In werkelijkheid hoeven de meesten van jullie toch niet te schrijven. Je hoeft alleen maar alle krachtige expertise los te laten die in je hoofd vastzit. Aan het einde van dit artikel laat ik je een manier zien om precies dat te doen, maar eerst ga ik je wat meer krachtige tips geven over het maken van content.

Door online inhoud te maken, kunt u, mits goed gedaan, een aantal echt coole dingen opleveren, zoals meer zichtbaarheid online, meer hooggekwalificeerd verkeer, een responsieve lijst maken en uw inhoud hergebruiken in informatieproducten OpenAI, training en andere bronnen.

Hier zijn een paar dingen die je kunt doen als je hier echt goed in wilt worden: 1) Toen ik net begon, schreef ik minstens één artikel per dag en plaatste het online, en 2) Nu maak ik elke dag een soort inhoud , van het maken van een tweet van maximaal 140 tekens tot het maken van inhoud voor online cursussen en mentorschapsprogramma’s.

Hier zijn 2 manieren om nooit zonder ideeën voor uw inhoud te komen te zitten: 1) Let op. Als je eenmaal op de plaats bent gekomen waar je vrij regelmatig content maakt, zul je overal ideeën opmerken en 2) een systeem voor het vastleggen van ideeën creëren. Houd uzelf niet voor de gek door te denken dat u zich het idee later zult herinneren wanneer u klaar bent om uw inhoud te maken. Je zult veel eerder vergeten dan herinneren. De beste manier om ideeën nu vast te leggen, is met uw smartphone. Als je er geen hebt, neem dan gewoon een klein blok en een pen mee.

In de dagen vóór smartphones had ik ooit een geweldig idee voor een artikel, en ik had absoluut geen manier om het vast te leggen. Ik kon het niet eens op mijn hand schrijven. Dus belde ik mijn eigen voicemail en sprak een bericht in met het idee. Wat later een beetje een raar gevoel is als je bent vergeten dat je een bericht voor jezelf hebt achtergelaten, je voicemail hebt gecontroleerd en een bericht van jezelf hebt gehoord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top